O nama

 

Dom za stare “Vila Katarina” nalazi se u Knjaževcu, u istočnoj Srbiji, u podnožju Stare Planine, na mestu koje je u zdravom okruženju, gde se ukrštaju putevi između Sokobanje, Gamzigradske i Niške banje.

Naš cilj je da pružimo kvalitetne usluge smeštaja, ishrane, nege i higijene, medicinske usluge i društveni život, da olakšamo život i učinimo ga lepšim i zanimljivijim, kako našim korisnicima, tako i nihovim porodicama.

Stručni tim, po prijemu korisnika, pravi individualni plan adaptacije na uslove života u domu. Radi se na postizanju optimalnih životnih potencijala, prevazilaženju životnih teškoća, pomoć pri ostvarivanju prava iz oblasti socijalne zaštite, saradnji sa institucijama sistema.

 

 

Ustanova kao što je naša, postoji da potvrdi humanost, a njen prioritetni zadatak je da svojim korisnicima pruži zdravstvenu i socijalnu zaštitu na najvišem nivou, kako bi ti ljudi u osetljivom životnom dobu, uživali maksimum komfora, ugodan život i bezbrižnu starost.

Nalazi se u Knjaževcu, na periferiji grada u pravcu Sokobanje, na površini od oko 2 hektara,okružen zelenilom, izolovan od buke i saobraćajne gužve, i omogućava našim korisnicima mirnu i prijatnu atmosferu. Najvažnija stvar za nas je funkcionisanje naše zajednice kao jedna velike porodica, tako da vašim dolaskom postajete član naše porodice a vaše potrebe postaju naša briga i obaveza.

Kvalitet i istrajnost u poslu rezultirali su zadovoljstvom korisnika i njihovih srodnika, a preporuka je osnova našeg poslovanja. Dom za stare Vila Katarina je ustanova otvorenog tipa namenjena smeštaju starih lica, odobren licencom  za rad Ministarstva rada i socijalne politike Republike Srbije pod rednim brojem 135

SPISAK_LICENCI-_Domski_smestaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *